Таке рішення прийняли на сесії Луцької міськради, скасувавши попереднє рішення виконкому про демонтаж цих торгових точок.

«Було подання департаменту муніципальної варти Луцька щодо демонтажу цих кіосків. Виконком його підтримав. Але зараз, у зв'язку з вивченням документів власника, комісія розглянула питання детальніше і пропонує скасувати рішення виконкому про демонтаж двох кіосків. Адже вони знаходяться під накриттям автостанції. Тобто це стаціонарна споруда, в якій розміщені торгові об'єкти. І торгова площа надана в оренду підприємцю», – пояснив зміну позиції голова постійно комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Олександр Козлюк.

Втім, депутати з опозиції висловили свої сумніви з приводу того, що кіоски, які знаходяться під звичайним накриттям на автостанції, є частиною торгового залу. Але правляча більшість проігнорувала їх аргументи.

За джерелами «Вголосу», лояльне ставлення більшості Луцької міськради до кіосків дружини депутата зумовлене зміною його політичної позиції у Волинській облраді.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ