[media=150791,150792] 

Про це власкору «Вголосу» повідомили в управлінні фізичної культури і спорту.

Головні події чемпіонату відбувалися в навколишніх лісах біля міста Коростишів, де проводились змагання у чотирьох видах програми (змагання на діапазоні 3,5 МГц і 144 МГц, «спринт» та з спортивного радіоорієнтування) з чотирьох категорій: юнаки Ч/Ж-14,Ч/Ж-16,юніори Ч/Ж-19 та дорослі Ч/Ж-21.

Чемпіонат зібрав найсильніших спортсменів зі спортивної радіопеленгації з усіх куточків нашої країни. Цей чемпіонат був останнім відбірковим стартом перед чемпіонатом Європи, який з 4 до 10 вересня буде проходити в Литві.

Місто Луцьк та Волинську область на змаганнях представляли спортсмени федерації радіоспорту міста Луцька, вихованці заслуженого тренера України Анатолія Долинського.

Успішним був старт для наших луцьких спортсменів. Так, Аліна Лотоцька, Мар'яна Джигалюк, Владислав Іщук, Лілія Тиха стали переможцями у своїх вікових групах, а Катерина Демчук виборола срібну нагороду.

Після закінчення чемпіонату була сформована збірна команда України. Нашу країну на чемпіонаті Європи в категорії юніорів буде представляти луцька спортсменка Лілія Тиха, яка виступатиме в чотирьох видах програми, а саме – «спринті», класичних дистанціях на діапазонах 3,5МГц і 144Мгц, і радіоорієнтуванні.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ