Про це заявив радник міського голови Луцька Ігор Поліщук.

«Закінчується другий місяць нового року, і влада міста поставила собі амбітні плани зробити значно більше, ніж минулого року. Але на це потрібні ресурси. І зараз керівники міської ради шукають додаткові, нові джерела наповнення бюджету. В процесі цієї роботи вони зіштовхнулися з ситуацією, яка, на жаль, є типовою для усіх українських міст. Бізнес, який працює у місті, і користується земельними ділянками, що належать територіальній громаді міста, міським комунальним майном, зареєстрований десь у районі», – поскаржився Ігор Поліщук.

Чиновник попросив підготувати відповідні доручення та організувати інформаційну кампанію щодо агітації представників бізнесу, підприємців, які працюють у місті, зареєструватися у Луцьку і сплачувати податки у місті.

«Зараз готується ряд проектів рішень міської ради, які будуть спонукати реєструватися у Луцьку. Підприємства і підприємці, які працюють і зареєстровані у Луцьку, будуть мати кращі умови для свого розвитку. Потрібно залучити зовнішню рекламу, електронні інформаційні видання, пресу, телебачення, щоб максимально поінформувати населення про важливість наповнення бюджету там, де ти живеш, де ходять у школу твої діти», – додав Ігор Поліщук.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ