Користувач соцмереж Святослав Літинський зафіксував на відеореєстратор момент порушення, що його вчинило авто патрульної поліції під час проїзду кільця на проспекті Чорновола - вулиці Липинського.

На відео видно, що автомобіль патрульної поліції, виїжджаючи з правого крайнього ряду з кільця в напрямку центру Львова, раптово передумав. Водій поліцейського авто увімкнув лівий поворот, перебуваючи у крайній правій полосі, заблокувавши виїзд з кільця автомобіля автора посту.

Цей випадок трапився ще 7 квітня о 22 годині і Святослав Літинський надіслав відео через Фейсбук патрульній поліції Львівської області з питанням, чи покарано водія поліцейської машини, який вчинив порушення. Так виглядає, що відповіді автор відео так і не отримав. Натомість до нього телефонують з поліції і запитуються, де... трапився цей випадок, хоча на відео чітко видно локацію, яку автор ще й описав.

У коментарях до посту учасники соцмережі нагадують, що час позування і селфі з новою поліцією, яка тепер їздить на нових машинах, минув.

 

Читайте також...

ІА "Вголос": НОВИНИ