Про це у інтерв'ю «Вголосу» розповів директор ТОВ «Привокзальний» ринок Віталій Гужва.

«Варто розібратись, а що ж це за «активісти» і що вони пообіцяли людям, які орендують на «Привокзальному» місця. За нашими даними, «Автономний опір» та Асоціація вільних профспілок Львівщини фінансується кумом Путіна – Віктором Медведчуком. Служба безпеки України у Львівській області обшукувала помешкання керівництва «Автономного опору» і знайшла там антиукраїнські матеріали. А їхні «активістки», які ще у 2014 році блокували роботу ринку та намагались його захопити – Оксана Козлова та Лариса Брильова, відверто на судах говорили, що ринок – це майно взагалі «радянських людей». Бо розпад СРСР вони вважають нелегітимним. Ви розумієте, на чию користь зараз це все відбувається?», – сказав Віталій Гужва.

«А через місяць-два після передачі ринку в комунальну власність Садовий віддасть «Привокзальний» комусь з людей Медведчука чи російським бізнесменам, бо, мовляв, невигідно місту мати таке підприємство. 

От для чого комісія Львівської міської ради 1 грудня прийняла рішення про скасування приватизації та передачі ринку в комунальну власність. Заберуть у нас – віддадуть «угодним», – додав підприємець.

Повний текст журналістського розслідування: «Комунальна афера»: як ЛМР вкупі з медведчуківцями «віджимає» у підприємців ринок «Привокзальний».

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ