Про це у коментарі кореспонденту «Вголосу» сказала речниця Національної поліції Львівської області Світлана Добровольська.

«Поліція розглядає різні версії смерті 31-річного чоловіка. Наразі триває досудове розслідування, проводяться слідчі дії. Зокрема, правоохоронці опитують працівників закладу, перевіряють відео з камер спостереження. Про причину смерті чоловіка буде відомо після експертизи, результати якої будуть через 2-3 тижні», - пояснила Світлана Добровольська.

У самому «Старгороді» ситуацію не коментують, заклад працює у звичайному режимі, туди вже запрошують гостей «відгуляти на повну». Натомість, небайдужі люди на офіційні сторінці «Старгороду» у Facebook поширюють інформацію про те, що у даному закладі охорона вбила відвідувача. 

Додамо, що у мережі з’явилося відео, зняте свідками події. На ньому дійсно видно, як охорона «Старгороду» намагається скрутити чоловіка. Після чого, загиблий падає і непритомніє. А потім присутні намагаються йому допомогти. 

Як писав «Вголос», 9 квітня близько 3.00 у ресторані «Старгород» виявили тіло чоловіка без ознак життя. У ГУ Нацполіції Львівщини повідомили, що повідомлення про побиття чоловіка надішло правоохоронцям приблизно о 03.00 год. Поліції сповістили, що чоловік помер після побиття співробітниками ресторану до приїзду медиків.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ