Відповідне рішення прийняли сьогодні, 8 вересня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

«Уповноважити директора департаменту фінансової політики від імені Львівської міської ради здійснювати виконання договору гарантії, відшкодування та підтримки проекту від 19.11.2013 між Львівською міською радою та Європейським банком реконструкції та розвитку на суму 3500,0 тис. грн», - йдеться у рішенні виконкому.

Як писав «Вголос», у Львівській міські раді 28 липня 2017 року погодили реструктуризацію кредиту Львівським міським комунальним підприємством «Львівтеплоенерго» від Європейського банку реконструкції та розвитку для реалізації проекту модернізації інфраструктури теплопостачання м. Львова. Цей проект передбачає розбудову та заміну магістральних теплових мереж, встановлення диспетчеризації та моніторингу на підприємстві, встановлення індивідуальних теплових пунктів та будівництво ТЕЦ на біопаливі. Вартість проекту – 20 млн євро. Тривалість реалізації заходів проекту – приблизно два роки.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ