Про це йдеться у Єдиному реєстрі судових рішень.

«Перебуваючи в салоні свого транспортного засобу «Део Ланос», припаркованому на автостоянці, на проспекті Чорновола, 93 у м. Львові одержав грошові кошти в сумі 10 тисяч доларів в якості авансу від суми неправомірної вигоди за позитивне вирішення питання погодження, підготовки та видачі відповідних документів, які є підставою для одержання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 0,8 га за межами села Вузлове Радехівського району Львівської області, в порядку безоплатної приватизації.  Чиновника затримали працівники правоохоронних органів», – йдеться у судовому рішенні.

Під час судового засідання затриманий свою провину визнав та попросив його «суворо не карати».  А тому суд врахував каяття, як пом'якшувальні обставини.

«Звільнити особу від відбування покарання у вигляді позбавлення волі з випробуванням, якщо він протягом 1 року він не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього обов'язки. Суму застави в розмірі 91 760 грн після набрання вироком законної сили повернути заставодавцю», – йдеться у судовому вироку.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ