Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

«Меру одного із міст на Львівщині обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у сумі 64 тисячі грн. Крім цього, чоловіка відсторонено від займаної посади терміном на 2 місяці», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що слідчими ГУ НП у Львівській області цьогоріч 12 грудня затримано міського голову одного із міст Львівської області під час надання ним 2 тисяч доларів США неправомірної вигоди правоохоронцям за закриття справи щодо зловживання владою посадовцями органу місцевого самоврядування при закупівлях сміттєзбиральної техніки за бюджетні кошти.

Зазначимо, що 13 грудня 2017 року прокурором Львівської області посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Як стало відомо «Вголосу», мова йде про мера Старого Самбора Ігоря Трухиму. Мером Старого Самбора він став у 2015 році, як висуванець від Української республіканської партії. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ