Цьогоріч цей представницький захід відбудеться вже в сімнадцяте та матиме назву «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні». Кожного разу Форум приємно дивує учасників, зацікавлює все більше представників бізнесу з України та закордону. Не буде винятковим і 2017-ий рік. В основі XVІI Економічного форуму будуть дієві реформи в контексті розвитку економічного потенціалу, боротьби з корупцією, сприятливого і безпечного інвестиційного клімату. Про це повідомляють організатори.

Очікується вдвічі більша кількість учасників, порівняно із минулим роком – понад 2,5 тисячі осіб. Серед яких – вище керівництво держави, іноземні інвестори, підприємці, дипломати, представники міжнародних фондів, банкіри. Організатори також анонсують, що за два дні буде підписано ряд важливих документів, які стосуються конкретних інвестиційних проектів, важливих не лише для західного регіону, а й для цілої країни.

Перший день Міжнародного економічного форуму відбуватиметься на стадіоні «Арена Львів» і включатиме чотири пленарні засідання. Тематика дискусій стосуватиметься питання реалізації сучасної економічної політики, альтернативної енергетики, відкритості влади та формування кузні професійно-технічних кадрів.

Другого дня учасники Форуму говоритимуть на теми агропромислового розвитку, експорту, туризму, розвитку інфраструктури, міжнародно-технічної допомоги та енергозбереження.

Під час секції проходитиме фестиваль «Ярмарок фондів». Представники донорських організацій представлять можливості співпраці та залучення коштів міжнародної технічної допомоги для областей, районів, громад у процесі децентралізації.

Загалом на учасників Форуму чекає 10 тематичних панелей, а також близько 20-ти провідних експертів і фахівців державного та приватного сектору. То ж цікаві й результативні дискусії забезпечено.

Детальна програма доступні на сайті: http://ief.com.ua/.

ІА "Вголос": НОВИНИ