Про це пише місцеве видання «Кристинопіль.Інфо».

Як уже писав «Вголос», червоноградський журналіст Рулан Іванець зневажливо ставиться до України і називає державу «генетичною випадковістю».

Тенпер же журналісти пишуть, що українофобські дописи – це послідовний прояв ненависті та неповаги Іванця до Української держави та її загальновизнаних українських героїв, зокрема Степана Бандери та Тараса Шевченка.

Так, в одному із своїх дописів Іванець висміює Тараса Шевченка та називає своїм улюбленим дописом спотворений ним же вислів Степана Бандери.

Разом з тим, начальник відділу внутрішньої та інформаційної політики Червоноградської міської ради Надія Земницька ставить вподобання під такими дописами.

До всього, журналісти опублікували відеозапис обговорення особистості Путіна редакторським колективом «Ехо-Червоноград», у якому працює Руслан Іванець. Так, під час бесіди Іванець запитує свою колегу Аллу Березюк: «Що тобі поганого зробив Путін, і чого ти до нього причепилася?». 

Алла у відповідь спромоглася лише визнати Путіна світовим лідером.

Раніше видання також зазначало, що Руслан Іванець належить до «професійної» команди журналістів міського голови Червонограда Андрія Залівського.

Напередодні за участі Іванця у Червонограді розгорівся скандал щодо пропагування ЛГБТ у місцевих школах, яке здійснювалося під патронатом начальника відділу внутрішньої та інформаційної політики Червоноградської міської ради Надії Земницької.

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ