8-ма міська клінічна лікарня Львова отримала від благодійників з Німеччини хірургічні інструменти, медичний інвентар, засоби догляду за хворими.

Про це повідомляють на сторінці медустанови у соціальних мережах.

Керівництву лікарні вдалося залучити гуманітарну допомогу від медичної служби збройних сил Німеччини через благодійний фонд «З повною довірою».  Львівська облдержадміністрація, в свою чергу, неодноразово зверталася до Бундесверу щодо підтримки ініціативи колективу 8-ї клінічної лікарні та сприянні у процесах оформлення та перевезення медичного обладнання.

Зокрема, лікарня отримала набори хірургічних інструментів, шини, компреси, пульсоксиметри, прилади для перегляду рентгенологічних знімків, зажими для артерій тощо.

Нагадаємо, що у серпні  благодійну допомогу (інфузійні стійки, дефібрилятори, операційні лампи, наркозно-дихальні апарати)  від німецьких колег з «Freunde helfen Konvoi Dresden - Christopher Jöhren та Torsten Däbler» передали Лікарні швидкої медичної допомоги.

Львівська міська дитяча лікарня отримала  від дитячих лікарень республіки Польща ліжка, апарати для анестезії, апарат для електроміографії, інкубатори закритого типу, реанімаційні столики для новонароджених.

Читайте також:

У львівському «ОХМАТДИТі» відкрили палату родини Козловських

Львівська лікарня увійшла в трійку лідерів за кількістю проведених трансплантацій в Україні

Медики зі Львова врятували 7-річну дівчинку, яка проковтнула сторонній предмет

ІА "Вголос": НОВИНИ