Про це повідомив кореспондент «Вголосу».

Йдеться про стадіон «Сільмаш», який місто обіцяє відновити. Для цього прийнято рішення викупити роздягальні для спортсменів, загальною площею 392,3 кв. м та споруди стадіону, яка складається з: футбольного поля і воріт за ціною, визначеною суб’єктом оціночної діяльності. Ці об’єкти раніше опинилися у приватній власності.

Минулого засідання сесії депутати перенесли це питання, зважаючи на те, що «розвалені споруди» оцінювачі оцінили у 7,5 млн грн.

«Ми однозначно за те, щоб відновити стадіон. І кістьми ляжемо, щоб там був стадіон, а не багатоповерхівка. На минулому засіданні сесії ми не голосували за цю ухвалу, бо депутат Сергій Івах провів дослідження, що за ці зламані паркани хочуть витратити бюджетних коштів набагато більше, аніж їх реальна вартість», - пояснив «свободівець» А. Гутник. 

Керівник юридичного управління Гелена Пайонкевич повідомила, що у цьому проекті ухвали про ціну не йдеться. Вона додала,що попередню оцінку вони відправили офіційним листом назад. Також Пайонкевич запевнила, що депутати будуть погоджувати нову оцінку.

ІА "Вголос": НОВИНИ