На думку представників місцевої громади, за цим підприємством стоять колишні представники СДПУ(о) та Партії регіонів, яким потрібні угіддя для «царських полювань», повідомила прес-служба політсили.

Як зазначив у своєму виступі депутат-свободівець Олег Панькевич, за це рішення голосувати не можна – це неморально і несправедливо. Адже йдеться не тільки про власне користування мисливськими угіддями, полювання, флору та фауну.

«Звичайно, ще потребує доказів інформація, що до «Надбужжя» причетні, як кажуть люди, Медведчуки, Шуфрич чи інші одіозні особи. Але є юридичний аспект, який не заперечиш: господарство не має всіх погоджень із землевласниками і землекористувачами, що є порушенням законодавства. Тому ми вимагаємо, перш ніж ухвалювати рішення, надати депутатам підтвердження про погодження усіх землевласників і землекористувачів. Також треба спитати думку не тільки мисливців, а й місцевих громад, фермерів, яким за минулі роки не компенсували жодної копійки за втрачений врожай», - наголосив депутат.

Рішення про надання в користування 16 тисяч гектарів угідь мисливському господарству «Надбужжя» не набрало необхідної кількості голосів депутатів Львівської обласної ради.

ІА "Вголос": НОВИНИ