Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутатська більшість провалила проект звернення до Президента та Кабміну щодо зниження тарифів на газ для населення, яке ініціювала фракція ВО «Свобода».

Про це заявив голова фракції Олег Панькевич, передає прес-служба партії.

«Уже вдруге у Львівській обласній раді не проходить звернення з вимогою знизити тарифи на газ. Це важливе рішення, яке хвилює громаду Львівщини і стосується багатьох людей. Але провладні політичні сили, очевидно, не переймаються людськими проблемами», - наголосив Олег Панькевич.

Нагадаємо, що голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Олег Панькевич зареєстрував у раді проект рішення стосовно газових тарифів - звернення до Президента України та Кабінету Міністрів України  з вимогою скасування підвищення ціни на газ для населення.

Раніше фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді в повному складі подала до ради підписи за скликання позачергової сесії з вимогою скасувати підвищення ціни на газ. Також голова фракції ВО «Свобода» Олег Панькевич звернувся із листами до голів фракцій та груп Львівської обласної ради, в яких закликав їх долучитися до ініціативи скликання XVIII позачергової виїзної сесії Львівської обласної ради в Києві, біля будинку уряду.

Депутат Михайло Нискогуз під час сьогоднішнього засідання сесії Львівської облради заявив, що рішення уряду про підвищення ціни на газ для населення порушує конституційні права громадян України на доступні житлово-комунальні послуги та гідний рівень життя.

Читайте також: Ціна на газ знову шалено зросте. Уряд приховав документ

ІА "Вголос": НОВИНИ