[media=84122,84123,84124] 

Про це вона розповіла журналістам, передає кореспондент «Вголосу».

За словами пані Марії, вони з чоловіком є власниками магазину «Клепарівські крамарі», що на вул. Клепарівській на «Краківському ринку», та здають його в оренду.

Як стверджує жінка, із серпня цього року рейдери намагаються відібрати в них магазин різними шахрайськими схемами, окрім того, переслідують їх і погрожують фізичною розправою.

Пані Марія розповідає, що вони з чоловіком мало не цілодобово пильнують своє майно, щоб його не розтрощили, та найбільше переживають за свою безпеку, тому й звертаються до правоохоронців.

Підстави для цього в жінки є, адже у вересні цього року її побили, вона лежала в лікарні, та Шевченківський райвідділ міліції закрив кримінальне провадження за фактом побиття жінки. Окрім того, їй неодноразово погрожували.

«Рейдери різними шахрайськими схемами намагаються привласнити магазин. Вони провели незаконні торги, на яких нібито продали нашу крамницю. Та ми звернулися до суду, і суддя Шевченківського районного суду затвердила ухвалу про заборону перепродажу приміщення і вчинення будь-яких дій. Наразі розгляд справи триває. Однак ми не просимо правоохоронців утручатися в судові справи, лише просимо гарантувати нашу безпеку, щоб припинилося побиття, щоб я спокійно ходила вулицями, спокійно спала, не хвилювалася за своїх дітей і онуків, могла хоч частково відновити бізнес», – розповіла Марія Антонів.

Вона вже неодноразово зверталася в прокуратуру, до міліції, але пояснює, що «гарними відписками», які надходять звідти, вона не захистить ні себе, ні свою сім’ю. Жінка підозрює, що кримінал переслідує її, зокрема, через громадську діяльність, яку вона провадить у селі Сівка-Войнилівська на Калущині, захищаючи територіальну громаду.

Сьогодні пані Марію разом із журналістами запросив до себе начальник ГУ МВС України у Львівській області, полковник міліції Дмитро Загарія і пообіцяв розібратися в цій справі.

ІА "Вголос": НОВИНИ