[media=153607,153608] 

Про це пишуть у соціальних мережах.

Судячи із сторінки Наталії Трофімової у «Facebook», раніше вона працювала на ТК «Донбас» та на телеканалі «Україна». Проте, як зазначили у прес-службі телеканалу «Україна», зараз така журналістка у них не працює.

Що ж до оператора Василя Скопика, то він справді працює на телеканалі, який належить Рінату Ахметову, але телеканал його на ці зйомки не відряджав. Окрім того, за інформацією трускавецьких ЗМІ, він є чоловіком начальниці управління розвитку міста Трускавецької міської ради Наталії Скибак. Про родинні стосунки з ним, а також про місце праці чоловіка – ТРК «Україна»  Наталія Скибак вказала у декларації про доходи за 2016 рік. Зазначимо, що Василь Скопик та його дружина брали активну участь у виборчій кампанії нинішнього міського голови Трускавця, який, до слова, балотувався від партії «Самопоміч».

Нагадаємо, журналістка Наталія Трофімова та оператор телеканалу «Україна» Василь Скопик, видавши себе за журналістів телеканалу «Україна», зняли маніпулятивний сюжет із пропускного пункту Рава-Руська про безвізовий режим для російського телеканалу Russia Today. Як наслідок, вони змусили працівницю прикордонної служби говорити російською, після чого на російському пропагандистському каналі вийшов їхній сюжет про те, що Польща не радо зустрічає українці у ЄС. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ