Міським головою Львова ХДС хоче бачити узгодженого претендента від блоку "Наша Україна". В іншому разі ХДС може висунути власного кандидата. Таке рішення було прийняте на розширеному засіданні Президії Львівської обласної організації партії Християнсько-Демократичний Союз, — про це повідомили у прес-службі ЛОО ХДС.

«Президія ЛОО ХДС зазначає, що християни-демократи Львівщини чітко і послідовно дотримуються ідеї об’єднання усіх національно-патріотичних сил навколо Президента України та виборчого блоку "Наша Україна". З цією метою сьогодні необхідно максимально концентрувати зусилля усіх учасників блоку на досягнення стратегічної мети — перемоги на майбутніх парламентських та місцевих виборах. У цій ситуації амбіції та плани окремих політичних сил та політиків повинні підпорядковуватись узгодженому рішенню більшості учасників блоку. І особливо це стосується ситуації з висуванням єдиного кандидата від блоку "Наша Україна" на посаду міського голови Львова.

ЛОО ХДС настоює на необхідності позитивного вирішення цього питання. У разі, якщо блоку не вдасться висунути єдиного кандидата у мери Львова, то Християнсько-демократичний союз розгляне можливість участі в боротьбі за посаду міського голови власного кандидата-члена ХДС», — зазначено у повідомленні.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ