Про це «Вголосу» повідомили в компанії.

Офіційного повідомлення про засідання не було, представників фірми попередили про нього буквально за декілька годин. Працівники компанії побоюються упередженості судді.

На підприємстві «Успіх БМ» запевняють, що ці наліпки – це лише волевиявлення колективу та водіїв, але аж ніяк не політична реклама.

«Ми не вважаємо це політичною рекламою. Нещодавно кандидат на посаду міського голови Львова Руслан Кошулинський мав зустріч у нас на підприємстві з трудовим колективом. Після цього водії, які вирішили підтримати цього кандидата, вирішили наклеїти такі наліпки на свої транспортні засоби», – пояснює директор компанії «Успіх БМ» Юрій Мельник.

Належного повідомлення про суд керівники цієї компанії не отримували. «Ми про суд дізналися в останній момент. Про засідання нас повідомив помічник судді по мобільному телефону, сказавши, що сьогодні о 15:00 засідання»,  зазначив Юрій Мельник.

Судове засідання відбудеться у Франківському районному суді за адресою: вул. Героїв Крут, 1-в.

Відзначимо, що нещодавно суд касаційної інстанції постановив, що дії Львівської міської ради щодо розривання угод з фірмою-перевізником «Успіх БМ» незаконні та протиправні.

ІА "Вголос": НОВИНИ