[media=152875,152876] 

Вчора, 25 червня, львівські молодіжні громадські організації разом з обласною держадміністрацією та Львівським обласним молодіжним центром провели у другому за віком парку Львова «На валах» на вул.. Винниченка всеукраїнський День Молоді 2017. Захід  був спрямований на самореалізацію молоді, презентацію діяльності громадських організацій, а також на корисне та цікаве проведення дозвілля. Усі воркшопи, майстер-класи та інші події в програмі були безкоштовними. Участь у святкуванні взяли волонтери з молодіжних організацій Фундація регіональних ініціатив та ФРІ+, AIESEC, Граніт, Галицька ліга КВН, Студентське братство Львівщини та інші.

 

Молодь показувала своє вміння у майстер-класах з латиноамериканських танців (клуб Salsa Adrenalina),  уроків каліграфії, воркшопу з малюванню кавою. Усі бажаючі могли випробувати свої сили на надувному скеледромі, зіграти шахи, настільний теніс а також відвідати локацію, де проводився боді-арт та отримати чудовий, тимчасовий малюнок-тату хною. Серед оригінальних найактивніших локацій - "Вуличний університет", де спікери-волонтери ділилися своїм досвідом з подорожей іноземними країнами і розповіли про можливості зекономити, наприклад, мандруючи автостопом. Серед найбільш популярних

тем – розмови про безвіз та Instagram. Книгомани мали шанс прочитати книгу на свіжому повітрі.

 

Найбільш хвилюючою та однією з найцікавіших подій з програми була гра "Mind game", яка тривала близько двох годин і була поділена на раунди. Учасники мали зареєструватися заздалегідь (у сквері знаходився стіл реєстрації) і набрати команду з 4-6 людей.

Гравцям на кожний раунд роздавали по 1 листку паперу на команду, на проекторі були представлені різноманітні питання, сцени, музичні кліпи, пісні, на які протягом кількох секунд, учасники давали письмову відповідь. Після кожного раунду волонтери збирали думки команд на 5 питань і опісля звучали відповіді для всіх. 

 

У програмі також були квести про подорож у минуле, «Встань з дивану», а наприкінці заходу відбувся концерт за участі гуртів: ДиХай, ЛТК, Навігатор, Шосте чуття та кіноперегляд під відкритим небом.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ