ЛОО УНП закликала усі політичні сили, представницькі органи влади, окремих політиків стримувати свої політичні амбіції та не вдаватися до дій, які дестабілізують політичну ситуацію в області. Про це йдеться у зверненні ЛОО УНП, прийнятому на засіданні Ради організації 30 січня.
На Львівщині за сприяння місцевих олігархів та перефарбованих збанкрутілих політиків розгортається справжня боротьба за владу, зокрема, за крісло голови обласної державної адміністрації. Деякі представницькі органи сьогодні, самі цього не усвідомлюючи, ставлять під сумнів кадрово-професійну компетенцію новообраного Президента України, ― стверджується у заяві.
Усі учасники революції мають право брати участь у формуванні влади та контролю за нею. Насамперед це стосується політичних партій, які є основними суб’єктами формування влади. Проте ЛОО УНП наголошує, що згідно з Конституцією України та чинним законодавством тільки Президент України формує вертикаль виконавчої влади. ЛОО УНП закликає усі політичні сили, представницькі органи влади, окремих політиків стримувати свої політичні амбіції та не вдаватися до дій, які дестабілізують політичну ситуацію в області.

ІА "Вголос": НОВИНИ