На ці безпідставні інсинуації впевнено заявляємо: на сьогодні депутати Львівської обласної ради від різних політичних сил виїхали до Києва та разом з громадою Львівщини й усім українським народом відстоюють демократичні цінності на мирних акціях протесту.

На сьогодні в Києві на акціях національного спротиву перебуває більшість депутатів Львівської обласної ради, які забезпечували супровід для організованих колон львівських протестувальників під час виїзду до столиці. Частина обласних обранців власним транспортом виїхала на київський Євромайдан, де перебуває й сьогодні. Більше того, обласні депутати надають необхідну допомогу жителям Львівщини, які приїхали до столиці на всеукраїнські акції протесту.

Для цього в Києві та Львові за ініціативи та безпосередньої участі депутатів було створено організаційні штаби, які координують діяльність протестувальників зі Львівщини. Відтак частина депутатів залишається у Львові та організовує виїзд і супровід львів’ян до столиці. Інша частина вже безпосередньо в Києві проводить реєстрацію новоприбулих, займається забезпеченням нічлігу, харчуванням та координацією дій протестувальників зі Львівщини на київському Євромайдані.

Решта депутатів нині постійно координує виїзд жителів Львівщинидо Києва та, відповідно, супроводжуватиме їх під час організованого виїзду.

Відтак депутати Львівської обласної ради з перших днів активно долучились до роботи Координаційної ради, а тепер і Штабу національного спротиву, щоб пліч-о-пліч з громадою області на київському Євромайдані виборювати гідне майбутнє для Української держави.

ІА "Вголос": НОВИНИ