Відповідне рішення прийняли під час вчорашньої сесії Львівської обласної ради, передає кореспондент «Вголосу».

Деякі депутати Львівської обласної ради, зокрема ВО «Свобода»,  висловили занепокоєння, що дане приміщення продадуть за безцінь.  Коментуючи це рішення Володимир Гірняк заявив, що зараз орендар платить за приміщення на площі Ринок 46 тис. грн на місяць. Відповідно в бюджет області від оренди даного об’єкта щомісячно надходить понад 500 тис. грн. А продати дане приміщення необхідно, щоб нібито відремонтувати обласний перинатальний центр.

Згодом депутати облради запропонували обговорити вартість даного об’єкта на сесії обласної ради. Проте заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк заявив, що це не законно.

Як зазначив помічник керівника фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді, громадський активіст Віталій Горбатенко, це голосування стало причиною торгів між діючою обласною владою і так званою європейською опозицією.

«Попри вчорашні події, мало хто згадав за Універмаг на площі Ринок, 32. А голосування було доволі цікаве. Зокрема, без 8 голосів «європейської опозиції» питання не пройшло би. 
Як повідомляють в кулуарах, за таке угодовство голова фракції стане очільником «жирної» екологічної комісії, яка має вплив на розподіл більше 100 млн бюджетних коштів»,- зазначив Віталій Горбатенко.

Також активіст наводить результати голосування за це питання:

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ