Шок, жаль, смуток – ці відчуття охоплюють людину, коли вона довідується про смерть іншої людини. Особливо складно переносити біль від втрати, коли дізнаєшся про те, що не стало молодої, повної сил та енергії людини. Такою важкою для багатьох людей є втрата відомого, талановитого журналіста, головного редактора інформаційного агентства «Вголос» Віктора Павлика. Смерть зовсім неочікувано і дуже раптово прийшла до цієї людини, яка могла ще довго жити, творити і приносити щодня радість своїм рідним, близьким, знайомим.

«Я особисто та депутати Львівської обласної ради щиро співчуваємо рідним, близьким, знайомим, журналістському колективу інформаційного агентства «Вголос» і тим, хто знав та пошановував творчість Віктора Павлика, з приводу непоправної втрати – його смерті. Вічна Вам пам’ять, Вікторе!» – зазначив Петро Колодій.    

Довідка

Віктор Павлик народився 27 квітня 1975 року в м. Борщів Тернопільської області, закінчив факультет журналістики ЛНУ ім. Івана Франка.

Працював у львівських друкованих виданнях: «Молода Галичина», «Поступ», «Експрес», «Львівська газета». Був головним редактором львівського випуску газети «24», головним редактором Інтернет-видання «Новый мост» (Дніпропетровськ). Також працював в Інтернет-виданнях «Гал-інфо», «TВi», «Zaxid.net». У квітні минулого року очолив інформагенцію «Вголос».

У нього залишилися дружина і двоє синів – 12 і 2 роки.

ІА "Вголос": НОВИНИ