ЛОО ГП «ПОРА» поширила заяву з приводу газової проблеми, у якій вимагає від Петра Олійника «терміново розробити концепцію енергетичної безпеки області, посилити нагляд за магістралями, газопроводами та газосховищами на території області», – про це повідомила прес-служба ЛОО ГП «ПОРА».

Подаємо заяву ЛОО ГП «ПОРА» у повному обсязі зі збереженням стилістики:«Львівську обласну організацію Громадянської партії «ПОРА» бентежить ситуація, яка склалась в українському політикумі на сьогоднішній день. Газова проблема стала для України певним Рубіконом, розпочалась відверта, цинічна боротьба за владу, вже незавуальована красномовними промовами. ЛОО ГП «ПОРА» стурбована тим, що люди, яким ми повірили в 2004 році, яких активно підтримували під час Помаранчевої революції, безнадійно захворіли «бажанням влади», їхні амбіції стерли з їх пам’яті ті обіцянки та перспективи, які давалися на Майдані. «ПОРА» хоче нагадати, що загальнодержавні інтереси, навіть інтереси одного Громадянина України завжди повинні стояти вище вузькопартійних цілей. Дійсність така, що існує проблема, яку потрібно вирішувати, а не шукати винних, перекидаючи відповідальність один на одного.

Ми звертаємось до голови Львівської обласної державної адміністрації, керівництва СБУ, МВС у Львівській області з вимогою терміново розробити концепцію енергетичної безпеки області, посилити нагляд за магістралями, газопроводами та газосховищами на території області.

Голова Виконкому ЛОО ГП «ПОРА» Андрій Рожнятовський».

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ