Містобудівні умови та обмеження прокурорам затвердили сьогодні, 18 травня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

«Затвердити містобудівні умови та обмеження для проектування об'єкта будівництва на будівництво прокуратурою Львівської області багатоквартирних житлових будинків з вбудованими нежитловими приміщеннями громадського і комерційного призначення, підземним паркінгом та об'єктами інженерного забезпечення на вул. Під Голоском», – йдеться у рішенні виконкому.

У містобудівних умовах та обмеженнях вказано, що прокурори будуватимуть на земельній ділянці площею 0,6400 га. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до плану зонування територій Шевченківського району. Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд – 37 м, що визначається від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивної частини будівлі. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 47,70 %.

 

 «Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ