Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Зокрема, з ініціативи депутата Львівської міської ради від ВО «Свобода» Мар'яни Батюк о 9:30 кількома десятками синьо-жовтих стягів прикрасять вікна школи №100, що у місті Львові. «У ці святкові дні про нашу незалежність нам повинні нагадувати не лише прапори на флагштоках будинків, які зранку розвісять комунальники. Незалежність – це свято усіх українців. Прикрасьте синьо-жовтими прапорами свої вікна та балкони… Покажемо, що День прапора і День незалежності для українців – це не просто вихідні», – зазначила Мар'яна Батюк.

Організатори також закликають ділитись світлинами з прапором України у соціальній мережі Facebook. Фото позначати хенштегами: #МійПрапорМояСвобода, #МійПрапор.

Керівник Служби ВО «Свобода» з питань національної пам'яті Михайло Галущак зауважив, що з метою підняти патріотичний дух українців у всіх областях України свободівці будуть організовувати подібні акції: у місті Харів роздаватимуть шарфики «Харків – це Україна»; на вулицях Києва свободівці організують проведення різноманітних конкурсів на патріотичну тематику та ін.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ