За відповідне рішення на сесії Львівської міськради 30 грудня проголосувало 45 депутатів, інформує кореспондент «Вголосу».

Депутати схвалили дві угоди:

Угоду про внесення змін та викладення у новій редакції кредитного договору від 27.12.2013, укладену між Львівським комунальним підприємством «Львівавтодор» (раніше відомим як Львівське комунальне автотранспортно-дорожнє підприємство №1339) та Європейським банком реконструкції та розвитку від 23.12.2015.

Угоду про внесення змін та викладення у новій редакції договору гарантії, відшкодування та підтримки проекту від 27.03.2014 для гарантування виконання зобов’язань Львівського комунального підприємства «Львівавтодор», укладену між Львівською міською радою та Європейським банком реконструкції та розвитку від 23.12.2015.

Водночас керівник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич пояснила, що, згідно з правилами ЄБРР, було підписано відповідний кредитний договір, який набуває чинності лише після затвердження Львівською міською радою.

Нагадаємо, 23 грудня у Львівській міській раді було підписано кредитний договір з ЄБРР щодо надання дофінансування на завершення робіт з будівництва трамвайної колії на Сихів. Ідеться про кредит у розмірі 6 млн євро.

ІА "Вголос": НОВИНИ