Бійці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ продовжують знищувати ворога. Вони показали, як підірвали ворожу техніку з українського протитанкового ракетного комплексу «Стугна-П».

Відео з ударом в бойову машину окупантів опублікував прес-центр Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

У ролику помітно, як техніка окупантів розташувалася на відкритій місцевості неподалік від ліній електропередач. Львівські десантники навелися на неї і здійснили влучний залп.

 

Нещодавно бійці 80-ї бригади разом з іншими підрозділами знищили багато російської техніки разом з екіпажами і піхотою. Про це теж розповіли в Командуванні ДШВ: «Слід відзначити, що цими днями, львівські десантники спільно з іншими підрозділами Збройних сил та інших складових сил оборони України підбили 9 російських танків, 7 одиниць іншої бронетехніки (БТР та БМП), один вантажний автомобіль та знищили близько 70-ти окупантів».

Нагадаємо, сьогодні вранці російські окупанти обстріляли Миколаїв. Постраждали два найбільші університети міста. Момент удару по одному них потрапив на відео.

Зазначимо, внаслідок вчорашньої ракетної атаки по Вінниці загинули 23 людини. Серед них 4-річна Ліза, яку вбили російські ракети. Мати Лізи прооперували, вона у тяжкому стані, однак жива.

ІА "Вголос": НОВИНИ