[media=155682,155683,155684,155685,155686] 

Впродовж трьох днів, з 4 по 6 травня, вершники з Львівщини вперше цьогоріч змагатимуться у різних дисциплінах кінного спорту в відкритому манежі, на вулиці. Про це кореспонденту «Вголос» повідомили у федерації кінного спорту Львівської області.

Загалом, взяти участь у змаганнях зголосилося понад 40 спортивних пар. Розпочинається чемпіонат сьогодні, 4 травня, традиційно з виїздки. Як розповіла директор ДЮСШ «Буревісник» Оксана Гут, у цій програмі випробовуватимуть свої навики та вміння гармонійного управління конем діти, юнаки та юніори. Програма виїздки у перший день змагань доволі насичена, учасники змагатимуться і в особистій першості, і виборюватимуть «Командний приз». Також більш досвідчені вершники продемонструють ускладнений рівень у виїздці по програмі КЮР, тут вершник може вільно виступати у власному стилі, самостійно обираючи, які елементи та у якій послідовності виконувати, проте деякі обов'язкові елементи мають бути включені в їзду. В усіх інших тестах спортсмени повинні слідувати визначеній програмі змагань.

А вже в п’ятницю, 5 травня,  та суботу, 6 травня, вершники зі своїми кіньми долатимуть маршрути перешкод та змагатимуться на швидкість та чистоту проходження маршруту. Початок змагань о 9 год ранку, вул. Стрийська, 119 А, вхід вільний. Змагання проводяться за підтримки федерації кінного спорту Львівської області.

Відкритий кубок міста Львова з кінного спорту - це свого роду генеральна підготовка до всеукраїнських та міжнародних стартів цього сезону. Вже наступного тижня, 10 травня, збірна Львівської області з виїздки поїде на чемпіонат України. «Ми дуже раді, що на день міста у нас проводиться чемпіонат Львова. Ми пишаємося нашими вершниками, які сумлінно працюють і показують результати. Ці змагання для львівських вершників чудова нагода перевірити себе та своїх перед всеукраїнським стартом», - розповів Віктор Доскіч, президент федерації кінного спорту Львівської області.

 

Розклад змагань:

Четвер, 4 травня 2017 року.

1. Командний приз. Діти

2. Командний приз. Юнаки

3. Попередній приз В. Діти.

4. Особистий приз. Юнаки.

5.Особистий приз. Юніори.

6. Особистий приз. Діти.

7.КЮР. Юнаки.

8. КЮР. Юніори.

 

П’ятниця, 5  травня 2017 року.

Конкур (подолання перешкод).

1. Маршрут №1 80 см. Відкритий клас, таблиця А з урахуванням часу.

2. Маршрут №2 100 см. Відкритий клас, 2 фази.

3. Маршрут №3110 см. Відкритий клас, 2 фази

 

Субота, 6 травня 2017 року.

1. Маршрут №4, 90 см відкритий клас, таблиця А з урахуванням часу.

2. Маршрут №5, 110 см відкритий час, таблиця А з перестрибуванням.

3. Маршрут №6, 120 см, відкритий клас, таблиця А з перестрибуванням.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ