Депутати Львівської міськради заслухають інформацію від начальника ЛМУ УМВСУ у Львівській області Олега Попова про хід справи щодо вбивства начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міськради Ярослава Вовчака на одному із засідань сесії після прийняття бюджету.

Про це повідомив в.о. міського голови Львова Зіновій Сірик.

„Ми заслухаємо інформацію, але вже на якомусь робочому засіданні після прийняття бюджету”, ― зазначив Зіновій Сірик.

Як повідомляло агентство, 22 грудня в.о. міського голови Львова Зіновій Сірик на пропозицію депутата Андрія Стецьківа дав доручення заслухати звіт начальника ЛМУ УМВСУ у Львівській області Олега Попова щодо підпалу автомобіля начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Ярослава Вовчака на засіданні сесії міськради 29 грудня. Але 29 грудня Олег Попов не прозвітувався.

20 грудня близько 9.00 год. ранку автомобіль начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Ярослава Вовчака, на якому він їхав на роботу, несподівано загорівся. Через це Ярослав Вовчак з 70-ма відсотками опіків шкіри потрапив до реанімації 8-ої міської клінічної лікарні Львова. Разом з Вовчаком їхав водій, але він встиг вискочити з автомобіля, тому не отримав значних травм.

27 грудня Ярослав Вовчак помер в лікарні. Після цього УМВСУ у Львівській області заявило про наміри перекваліфікувати кримінальну справу за підпал автомобіля начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Ярослава Вовчака зі ст. 194 Кримінального Кодексу України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна) на ст. 115 (Умисне вбивство).

Прес-тайм


ІА "Вголос": НОВИНИ