Про це  повідомляє www.ua-football.com.

У цьому конкретному поєдинку львів'янам необхідно було викластися на всі 100% у 45 хвилин ігрового часу, що господарі блискуче зробили. «Олімпік» ще не встиг отямитися, як «біло-зелені» обрушили на ворота Кічака справжній штурм атак.

Гуцуляк, Швед, Мякушко були дуже активні, старався Карраскаль, який кілька разів небезпечно пробивав по воротах і один з цих пострілів був влучним. М'яч з відскоком від землі опинився в сітці, а Кічак не встиг на нього відреагувати. Цілком заслужено господарі зустрічі вийшли вперед.

«Олімпіку» не вдалося перевести гру ближче до воріт львів'ян, Біленький, Пасіч і Цимбалюк докладали зусилля для організації атак, але оборона господарів вдало перехоплювала м'яч і відразу переходила в гострі швидкісні контратаки. Складнішим стало завдання команди Санжара після грубого фолу (а порушень в грі було більше ніж достатньо) Очігави. Арбітр миттєво прийняв рішення і видалив захисника донеччан.

У меншості «олімпійці» зробили кілька спроб відігратися, але налагодити гру в пас у гостей так і не вийшло. «Карпати» продовжували йти вперед, виглядали активніше, створили хороші моменти, які не реалізували, але й одного забитого м'яча львів'янам вистачило для важливої ​​перемоги.

УПЛ. 18-й тур

Львів. Стадіон «Україна»

«Карпати» (Львів) – «Олімпік» (Донецьк) 2:1.

Голи: Мякушко 42, Карраскаль 56 - Кравченко 45 + 3.

«Карпати»: Підківка, Мірошниченко, Акулінін, Лобай, Швед, Мякушко, ді Франко, Карраскаль, Гуцуляк, Вербний, Нестеров.

«Олімпік»: Кічак, Кулініч, Вакуленко, Цимбалюк, Пасіч, Еммерсон (Немчанінов 62), Біленький, Леонідас (Щедрий 72), Очігава, Шестаков, Кисіль.

Попередження: Цимбалюк 63, Кисіль 70, Біленький 83.

Вилучення: Очігава 80.

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ