Учасники звітно-виборного зібрання Всеукраїнської громадської організації «Асоціація перевізників Львівщини» та обласної організації роботодавців автомобільного транспорту «Укравтотранс-Львів» звернулися з такою ініціативою до голови страйккому, який брав участь у зібранні. Причина – бездіяльність влади у вирішенні проблеми пільгових перевезень і відшкодування втрат перевізникам, повідомляє ЛОО ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників».

Як нагадують перевізники, раніше на конференції представників трудових колективів автотранспортних підприємств було ухвалено рішення про обмеження пільгових перевезень автомобільним транспортом з 8 лютого цього року. Представники Львівської ОДА та Львівської облради звернулися до автопідприємств, щоб утриматися від таких дій. Чиновники пообіцяли: в найкоротші терміни проблему пільгових перевезень в області вирішать. Згідно з рішенням конференції, до 1 квітня 2016 року влада мала б розставити всі крапки над «і». Втім, досі нічого не зроблено – влада регіону бездіє. А 1 квітня не за горами.

Окрім того, на звітно-виборному зібранні Асоціації перевізників Львівщини ухвалили рішення, які передбачають практичні дії для захисту прав автотранспортних підприємств та самозайнятих перевізників.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ