Сьогодні, 17 січня, у Львові підписано угоду про співпрацю та взаємодію між ЛОВ «Партії Регіонів» та громадськими організаціями Львівщини.

Від громадських організацій угоду з «Партією регіонів» підписали ЛОО Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), ЛОГО «Спілка офіцерів Львівщини», чотири громадських організації російського спрямування та інші. Всього під документом підписалися 20 керівників обласних громадських організацій.

У документі наголошується, що підписанти об’єднують зусилля під час підготовки та проведення виборчої кампанії 2006 року.

«Громадські організації зобов’язуються брати участь у популяризації ідей «Партії регіонів», пропаганди її програмних цілей, у розробці та втіленню в життя спільних програм підготовки та проведення виборів 2006 року», – наголошується в угоді.

Учасники форуму прийняли звернення до виборців Львівщини, суб’єктів виборчих перегонів, політичних партій та громадських організацій, у якому наголошується на тому, що «у Львівській області склалася кризова політична ситуація, яка характеризується провальними результатами діяльності нинішньої влади в економічній і соціальній сферах, посиленням деструктивних тенденцій у суспільному житті».

У зверненні зазначено: «Звертаємося до всіх, кому небайдужа наша доля і майбутнє, із закликом об’єднатися на парламентських виборах 2006 року навколо «Партії регіонів» в ім’я розбудови незалежної Української держави та піднесення життя людей у нашому краї».

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ