Голова Львівського обласного виборчого штабу «Партії регіонів» Олексій Радзієвський сьогодні, 17 січня, звинуватив львівську обласну владу у застосуванні адмінресурсу під час прес-конференції у Львові.

За його словами, адмінресурсом у Львівській області є збільшення виборчих дільниць та неготовність списків виборців. «Кількість дільниць в області збільшили для того, аби найменше наших представників були на них присутні. Кандидатів від ПР усіма можливими і неможливими шляхами намагаються не допустити на виборчі дільниці. Для цього навіть у святкові дні скликають сесії районних рад. Чого боїтеся, панове? А зі списками виборців узагалі жахлива ситуація. І як тільки ми приїжджаємо у будь-яку районну адміністрацію, аби перевірити списки виборців, кількість виборців значно зменшується. Все робиться для того, аби сфальсифікувати вибори», – наголосив О.Радзієвський.

За його словами, ЛОВ ПР уже подало кілька позовів до суду стосовно недопущення представників ПР на виборчі дільниці.

О.Радзієвський заявив, що під час виборчої кампанії 2006 року ЛОВШ ПР не приділятиме увагу широкомасштабним публічним агітаційним заходам. «Ми конкретно роз’яснюватимемо людям нашу програму: те, з чим ми йдемо на вибори», – підкреслив О.Радзієвський.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ