Учора, 26 січня, у Сокальському районному будинку культури під час навчання членів ТВК у вестибюлі невідомі поширили листівки антиБЮТівського спрямування без жодних вихідних даних. На одних листівках був зображений «вертеп» Тимошенко та її найближчого оточення, на інших – під заголовком «Вони зрадили Україну» – красувалися обличчя Тимошенко, Литвина, Кравчука, Януковича та Симоненка. Керівництво Сокальського БЮТу звернулося до правоохоронців, які з’ясували, що невідомі розповсюджувачі, – члени Сокальського НСНУ.

Керівник Сокальського БЮТу Микола Поліщук повідомив, що міліція, а також прокуратура миттєво відреагували на повідомлення про поширення «чорної» агітації. «Оперативна група правоохоронців затримала розповсюджувачів, які повідомили, що є членами НСНУ. Вже в їхньому штабі було вилучено цю друковану продукцію, яку прокуратура визнала незаконною. Складено акт, і листівки тепер знаходяться в Сокальській прокуратурі», — зазначив він.

Коли ж бютівці висунули претензії керівнику Сокальського НСНУ пану Дністрянському щодо незаконних методів ведення передвиборної агітації, той, за словами М. Поліщука, відповів «це нормальна акція».

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ