Львівська міська організація НСНУ вирішила запропонувати свою кандидатуру на посаду міського голови Львова на міжпартійній конференції обласного блоку „Наша Україна”.

Про це повідомив голова Львівської міської організації НСНУ Олег Мандюк.

Нагадаємо, що раніше міська організація НСНУ повідомляла, що запропонує свого кандидата для висунення від блоку на конференції організації 17 січня.

„Відповідно до законодавства кандидатура міського голови повинна пропонуватися на конференції блоку. Враховуючи те, що є кілька кандидатур у блоці ми прийняли рішення на обласній політраді блоку, що ми це питання обговоримо на політрадах, у тому числі, можливо, на київському рівні і тоді будемо висування робити на конференції блоку”, ― сказав Олег Мандюк.

Міжпартійна конференція, за його словами, повинна відбутися до 4 лютого.

„Можливо 3, 4 лютого, а може 28 січня ще встигнемо”, ― зазначив він.

Нагадаємо, що Львівська міська організація НСНУ розглядає кандидатури в.о. міського голови Львова Зеновія Сірика та голови ГО „Самопоміч” Андрія Садового для висунення на виборах міського голови Львова.

Серед інших учасників блоку про висунення власних кандидатур на виборах міського голови Львова заявили ЛОК НРУ (Василь Куйбіда) та ЛОО КУН (Василь Шпіцер).

До блоку Віктора Ющенка „Наша Україна” входять НСНУ, ПППУ, НРУ, КУН, УРП „Собор” (Матвієнка) та ХДС.

Прес-тайм

ІА "Вголос": НОВИНИ