У районному Личаківському суді Львова винесли рішення у справі водія, який у ніч на 15 січня цього року, о другій годині ночі в'їхав у кам'яну браму Личаківського цвинтаря, пошкодивши її.

Напередодні «Вголос» писав про те, що порушник не визнав своєї вини.

27-річного львівського підприємця Личаківський суд позбавив прав та оштрафував на 17 тисяч грн.

Суд, який відбувся 22 березня, визнав винним Андрія-Михайла Павліва у нетверезому водінні та порушенні правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна. П’яний Андрій-Михайло Павлів у січні цього року на автомобілі BMW протаранив браму Личаківського цвинтаря у Львові. Про рішення суду пише сайт zaxid.net.

Суд визнав Андрія-Михайла Павліва винним в обох інкримінованих йому правопорушеннях – порушенні правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна (ст 124 КУпАП) та у нетверезому водінні (ст. 130 КУпАП).

На засіданні Андрій-Михайло Павлів заявляв, що правопорушень, які йому інкримінують, він не вчиняв і за кермом автомобіля взагалі не перебував. Також стверджував, що цей автомобіль належить не йому, а його знайомому. Однак його вину було доведено зібраними доказами.

За рішенням суду на нього накладено штраф у розмірі 17 тис. грн. Також його позбавлено права керування транспортними засобами терміном на один рік.

Рішення суду ще не вступило в дію та може бути оскаржене в апеляції.

На Львівщині знайшли гранату у картоплі

ІА "Вголос": НОВИНИ