Львівська обласна організація Національної спілки журналістів України розповсюдила заяву, у якій пропонує підтримати воїнів АТО і здати кров для потреб військових. Таку акцію спілка журналістів ініціює до професійного свята – Дня журналіста (6 червня).

У заяві обласної спілки йдеться про те, що за інформацією наших колег із регіонального медіа-центру Міністерства оборони України саме цей вчинок кожного із нас допоможе врятувати не одне життя українським захисникам Вітчизни.

Координують роботу - голова комісії з питань співпраці із військовими журналістами та військово-патріотичного виховання Галина Пигитяк (068-484-5367) та керівник регіонального медіа-центру МО України Олександр Поронюк (067-925-12-34).

Забір крові від донорів здійснювався щосереди упродовж місяця: 26 квітня, 4 травня, 11 травня, 18 травня. Ще кров можна здати 25 травня. Час: 9:00-10:30 год. Місце здачі крові для поранених у війні з Росією - у військово-медичному клінічному центрі Західного регіону (м. Львів, вул. Личаківська, 26). При собі мати паспорт.

До донорства допускаються особи без захворювань і вагою понад 60 кг.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ