ЛЬВІВ, 28 ГРУДНЯ, PRESSTIME.COM.UA. — Львівський міськвиконком дав дозвіл на проектування ЗАТ «Торговий центр А» торгово-офісного комплексу «Квадрат»

Таке рішення Львівський міськвиконком прийняв сьогодні.

Міський голова Львова мотивував Андрій Садовий мотивував виконавчий комітет проголосувати тільки за проектування комплексу, а дозволити будівництво після затвердження Львівською міськрадою розміру інвестиційних внесків на розвиток соціальної інфраструктури. «Я думаю, це буде більше», — сказав він.

«Квадрат» знаходитиметься на вул. Залізничній, 7. Комплекс передбачатиме також багатоповерховий паркінг.

Як повідомляло агентство, інвестиційна компанія "XXI Століття", власником якої є київський мільйонер Лев Парцхаладзе планує відкрити торговий центр „Квадрат" та збудувати декілька готелів у Львові.

Компанія „XXI Століття" — український девелопер, експерт з інвестування у проекти нерухомості. Компанія працює на ринку України з 1995 року. Проектний портфель „ХХІ Століття" містить усі різновиди комерційної нерухомості: торгівельну, офісну, готельну, логістичну, а також житлову нерухомість.

У 1999 році компанія створила та розвинула першу в Україні мережу торговельних центрів у різних районах Києва, відому під брендом „Квадрат".

ІА "Вголос": НОВИНИ