Львівський «Рух» представив громадськості нового віцепрезидента клубу.

Про це сповістили у пресслужбі «Руху».

Ним став український бізнесмен Олександр Пан - венчурний інвестор у сферi блокчейна та космічних розробок, який підтримує розвиток благодійництва.

Львівський «Рух» представив громадськості нового віцепрезидента клубу (фото)

«Дуже радий стати частиною цього клубу, частиною «жовто-чорної» сім’ї. Будемо розвивати разом «Рух», робити його ще кращим, аби він у майбутньому став у цій країні номером один. У нас чудові стосунки з Президентом клубу, мені дуже імпонує його ідеологія.

Хочу привітати уболівальників з відновленням футбольного чемпіонату. First club раді  бути титульним партнером футбольного клубу «Рух». Нас об’єднують азарт та прагнення до перемоги. Вважаю, це партнерство буде плідним та перспективним. Нам цілком до снаги стати лідерами на своєму ринку та створити якісний продукт. У нас в планах багато активностей - як на сайті First Club так і безпосередньо на стадіоні під час матчів.

Радий, що ми об’єднуємо наші зусилля, аби розвивати команду і рухатись лише вперед», - наголосив Пан.

Львівський «Рух» представив громадськості нового віцепрезидента клубу (фото)

З нагоди початку співпраці новий віцепрезидент «Руху» на грі з «Ворсклою» отримав із рук Президента «жовто-чорних» Григорія Козловського іменну футболку.

«Щасливі, що компанія First Club є титульним партнером нашого клубу і свого часу долучилась до розвитку нашого клубу. Разом ми одна велика сім’я. З Олександром ми товаришуємо вже рік, а зараз стали ще й партнерами. Такий віцепрезидент - це не один, а навіть кілька кроків вперед. Це цікава, талановита людина з незвичним складом розуму. Наша енергія та його нестандартний підхід дасть хороші плоди. Впевнений, у майбутньому ця співпраця принесе багато-багато задоволення», - зауважив Григорій Козловський.

Раніше ми інформували:

ІА "Вголос": НОВИНИ