Журналіст зі Львова на керівник місцевого львівського інтернет-сайту Leopolis news Андрій Болкун звинуватив поліцію Галицького району міста у бездіяльності, повідомляє кореспондент «Вголосу».

Про це заявник повідомив особисто 10 серпня під час прес-конференції у приміщенні Львівської спілки журналістів. Справа в тому, що місяць тому, а саме 13 липня журналіст звернувся у правоохоронні органи із заявою про погрози на його адресу з боку невідомих осіб. На його адресу в інтернеті надійшло кілька повідомлень із погрозами стосовно його професійної діяльності від невідомих осіб. Відтак він звернувся до поліції, яка натомість не відреагувала на заяву. Відтак заявник звернувся у Галицький суд Львова стосовно бездіяльності слідчого. Суд зобов’язав Галицький ВП ГУНП у Львівській області  внести відповідні відомості до ЄРДР і провести досудове розслідування за заявою Болкуна А.Б. від 13 липня 2018 року.  

Стосовно погроз, то Андрій Болкун вважає, що джерелом їхнього походження може бути середовище Суспільного телебачення, яке від неодноразово критикував у мережі інтернет щодо завищеної винагороди за діяльність його керівників. Окрім того, заявник вважає, що державне телебачення в регіонах фактично знищили. 

ІА "Вголос": НОВИНИ