За відповідне рішення проголосувало 37 депутатів ЛМР, – передає кореспондент «Вголосу».

«Надати кошти з міського бюджету м. Львова у вигляді субвенції Львівському обласному бюджету у сумі 150 000 000 (сто п’ятдесят мільйонів) грн. для відшкодування виконавцям фактично наданих послуг з вивезення твердих побутових відходів фактичних додаткових витрат на їх перевантаження, перевезення та будь-яких інших заходів, пов’язаних із захороненням та утилізацією, а також виплати субвенцій місцевим бюджетам, у тому числі на виконання Меморандуму про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони/звалища захоронення твердих побутових відходів, щодо поводження з твердими побутовими відходами, що утворюються у місті Львові, у тому числі на виплату субвенції на соціально-економічний розвиток територій, котрі приймають відповідно до цього Меморандуму сміття у встановленому порядку. Перерахунок вказаної суми здійснювати рівними щомісячними платежами до 10 числа кожного поточного місяця протягом 2017 року»,  – йдеться в ухвалі.

Окрім того, депутати ЛМР проголосували за те, щоб передбачити у міському бюджеті м. Львова 300 млн грн – на 2018 рік та 150 млн грн – на 2019 рік для надання субвенцій Львівському обласному бюджету на відшкодування виконавцям фактично наданих послуг з вивезення твердих побутових відходів.

Також депутати передали «Львівспецкомунтранс» під управління області.

​«Передати Філію № 1 Львівського комунального підприємства «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» у порядку організації тимчасового управління Львівській обласній державній адміністрації на період до 30.06.2019, умови якого визначаються окремим договором між Львівською міською радою та Львівською обласною державною адміністрацією у частині вивезення твердих побутових відходів з адміністративної території м. Львова», – йдеться в ухвалі.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ