ЛЬВІВ, 28 ГРУДНЯ, PRESSTIME.COM.UA. — Станом на 6 годину ранку 28 грудня відновлено подачу води у Франківський, Залізничний, Шевченківський райони та центральну частину міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Натомість у Сихівському районі тривають заплановані роботи із введення в експлуатацію нового водопроводу на вул. Вернадського, внаслідок яких буде припинена подача води у вказаний мікрорайон до 21 год 28.12.2007р.

Як повідомили у комунальному підприємстві, було вжито усіх заходів для відновлення водопостачання та зменшення наслідків аварії. Зокрема, увечері 27 грудня працювало 6 водовозок у мікрорайонах вулиць Княгині Ольги, Наукова, Пулюя та на Привокзальній.

Для ліквідації аварії були задіяні 20 слюсарів АВР та 5 одиниь техніки, які до 24 год 27 грудня 2007 року відновили цілісність водогону та поновили водопостачання.

Нагадаємо, вчора, 27 грудня 2007 року трапилась аварія на магістральному водогоні, який подає воду зі Стрийського водозабору. Внаслідок пошкодження стика водопроводу діаметром 1200 мм поблизу с. Деревач (20 км від міста) відбувся великий витік води, який спричинив до зменшення об’єму подачі води у місто. Зокрема водопостачання з пониженим тиском здійснювалось у Франківський район, частково Залізничний, Шевченківський, у центральну частину міста.

ІА "Вголос": НОВИНИ