Про це розповів в. о. начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський під час прес-конференції сьогодні, повідомляє кореспондент «Вголосу».

Як відомо, після призначення на посаду керівника управління юстиції Львівщини Ярослав Жукровський показав журналістам свій кабінет, зокрема таємну кімнату для відпочинку, яку обладнали його попередники. Вхід до кімнати було замасковано у вигляді шафи, а всередині були туалет, душова кабіна, кабінет з баром та шкіряними диванами.

«Усі меблі з цієї кімнати перевезено в центральний відділ реєстрації актів цивільного стану Львова. Якщо раніше попередні керівники управління відпочивали там, пили каву, вживали алкогольні напої, то тепер будь-яка молода людина, яка одружується, може в РАЦСі присісти, помилуватися гарним антикварним креденсом минулого століття і почекати своєї черги», – розповів Ярослав Жукровський.

Він додав, що душову кабіну не демонтовували, бо графік роботи державного службовця такий, що іноді доводиться приймати душ на роботі.

Керівник управління юстиції розповів, що в приміщенні, де було обладнано кімнату відпочинку, найближчим часом облаштують робочі кабінети.

Як писав «Вголос», через 1-2 тижні міністр юстиції Павло Петренко призначить керівника Головного територіального управління юстиції у Львівській області без приставки «виконувач обов’язків». 

ІА "Вголос": НОВИНИ