Вітаючи слухачів на сцену один за одним виходили ансамбль "Ватра", Наталка Самсонова, Андрій Заліско, Андріана, Володимир Коциловський, Олеся Киричук, Ігор Кобрин, Зірка Колос, В'ячеслав Сінчук ("Галактика") та інші.

Попри величезну кількість заходів, які відбувалися цього дня у Львові, саме святковий концерт викликав найбільше зацікавлення присутніх у центрі міста людей. «Дивно, але разом з цим приємно, що лише Блок Тимошенко здогадався провести у такий день, коли збіглися два великих свята для львів’ян, святковий концерт. Адже це саме той захід, де і молодь і люди старшого віку можуть пройнятися якісною музикою та насолодитися чудовим виконанням музичних творів про наше місто та усіх матерів», – сказав присутній на концерті львів’янин Юрій.

А у розпал концерту, організованому народним депутатом України, головою ЛОО партії «ВО Батьківщина» Іваном Деньковичем (за підтримки аудіокомпанії «Ліда» та депутата міськради Романа Грицевича), ведуча з «бютівської» сцени прочитала привітання Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з нагоди Дня матері.

ІА "Вголос": НОВИНИ