Про це повідомляє «Сегодня».

Дружина львів’янина звернулася з СБУ за допомогою. Вона заявляє, що до чоловіка наразі немає жодного доступу.

«Батько двох дітей поїхав у Москву, бо хотів купити автомобіль. Він планував кілька місяців попрацювати в столиці РФ, а навесні 2018 року поїхати на заробітки в Німеччину. У столиці РФ він працював водієм з перевезення будівельних матеріалів. Його кінці листопада 2017 року затримала група невідомих, нібито для пред'явлення документів, а через кілька годин його ув’язнили», - йдеться у повідомленні.

За інформацією дружини ув’язненого, під час затримання українця побили та змусили підписати документи, зміст яких йому не відомий. За попередньою версією, чоловікові інкримінують контрабанду наркотиків.

«ФСБ влаштовує постійні провокації, намагається завербувати українських громадян. Наприклад, недавно наші колеги з Сумської області викрили спецоперацію ФСБ. Росіяни хотіли завербувати жителя Сумщини. Вони звинуватити його в контрабанді наркотиків. На щастя, сумчанин уже вдома . В нашому випадку працювали за тією ж схемою. Із затриманим зі Львова вже спілкувався український консул, і ми сподіваємося, що справа зрушить з мертвої точки», - сказав речник СБУ у Львівській області Олег Александров.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ