Про це йдеться у Twitter-акаунті руху.

 

 

 

Як відомо, 21 червня Ляшко з трибуни ВРУ заявив, що його фракція зафіксувала факти неперсонального голосування за закон про валюту «в секторі провладної коаліції». Він виступив з вимогою переголосувати закон.

«Я вичищу цей свинарник у парламенті! Під час голосування за закон про валюту ми зафіксували факти кнопкодавства і вимагаємо переголосування», – написав тоді Ляшко у Facebook.

«А свиням-кнопкодавам у мене одна настанова – поприбирайте свої рила з корита і ратиці з кнопок для голосування!» – запевнив він порушників.

Проте рух «Чесно», який відстежує факти неособистого голосування в Раді, звернув увагу, що сам Ляшко ще той кнопкодав.

«Оцініть рівень популізму і радикального цинізму! Лідер РПЛ Олег Ляшко вчора з трибуни Верховної Ради виступив проти «свиней-кнопкодавів» в парламенті. Ми хочемо нагадати, що саме Олег Ляшко став 100-м кнопкодавом у Верховній Раді VIII скликання», – наголошують активісти.

Як доказ вони показали свій матеріал про голосування в Раді 9 листопада 2017 року. Там є фото і відео, на яких Ляшко та члени його фракції голосують за своїх відсутніх колег, а потім головний «радикал» зізнається на камеру, що йому соромно і він більше так не буде.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ