«Саакашвілі незадоволений рішенням свого корєша Порошенка забрати в нього паспорт, який він незаконно отримав?! Наймай найкращих адвокатів і йди судись! Але кордони моєї країни - священні, недоторкані і на замку! Тому звертаюся до наших героїчних прикордонників без жодного вагання стріляти на ураження проти кожного, хто прориває кордон!! Той, хто посягає на непорушність наших кордонів - це ворог України!!» - заявив Ляшко у соцмережі.

Міхеїл Саакашвілі виразив своє обурення такою заявою, наголосивши, що добре пам’ятає, як Ляшкові корупціонери доклалися до позбавлення його громадянства України.

«Ляшко закликав розстріляти мене, а також людей, які прийдуть мене зустрічати на польсько-український кордон. Напряму, без попередження. Я б не звернув уваги на заяву цього істерички, але добре пам’ятаю, що мене позбавили громадянства саме після звернення Ляшка, а також одного з членів його фракції, проти якого НАБУ, до речі, порушила справу через корупцію», - йдеться у відео на сторінці політика у Facebook.

Також Саакашвілі звернувся до глави ГПУ із проханням звернути увагу на слова лідера радикалів.

«Ви дуже швидко реагуєте на заяви справжніх опозиціонерів. Те, що зробив Ляшко, - дія, передбачена Кримінальним кодексом України. Відповідно, за такий вчинок передбачено покарання – від 2 до 5 років позбавлення волі. Сподіваюся, що ви звернете увагу і на заяву цього псевдо опозиціонера, а насправді – представника влади і олігархічних кіл. Сподіваюся, що ви реагуватимете правовим шляхом. Такі речі не можна залишати без уваги».

Як уже писав«Вголос» Партія «Рух нових сил Міхеїла Саакашвілі» заявила, що планує зустріти на кордоні України свого лідера, якого Президент Порошенко напередодні позбавив українського громадянства.

Цікаво, що 8 серпня прикордонники заявили, що Саакашвілі не зможе перетнути український кордон.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ