Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Нещодавно генеральний прокурор України Юрій Луценко запропонував мені перейти на другий, внутрішній і не менш важливий фронт – відстоювати Закон і Справедливість у боротьбі зі злочинністю, корупцією та іншими проявами беззаконня у якості речника Генпрокуратури. Я погодився, а відтак повідомляю про завершення кількарічного шляху в статусі речника з питань АТО», – йдеться у повідомленні.

Лисенко зазначив, що на посаді речника з питань АТО «зробив все можливе для становлення та розвитку системи інформування про агресію Росії та військові дії на сході України»: «Переконаний, що багатобюджетному брехливому окупанту за ці роки не вдалося схилити ситуацію в інформаційному полі на свою користь. Зусиллями нашого невеликого колективу, військових, цивільних колег-журналістів, експертів та активних громадян ми щодня брифінгами, ефірами та фаховими роз'ясненнями здобували непрості перемоги».

Він також зазначив, що не зникає з інформаційного простору. «Навпаки. Просто відтепер робитиму нашу спільну справу в іншому місці та статусі. Тому буду вельми вдячний моїм колегам із журналістському цеху, військовим за розуміння та підтримку», – написав Лисенко.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ